Vastgoed digitaal vastleggen

Hoe wij vastgoed digitaal vastleggen 

Het digitaal vastleggen van vastgoed is een nieuwe trend die vooral onder makelaars en interierstylisten in opkomst is. Digitaal vastgoed zorgt namelijk voor een duidelijk beeld van je ruimte, in een letterlijk nieuwe dimensie. Aan de hand van onze virtuele 3D tours kunt u (woon)ruimtes eenvoudig vast laten leggen. Digitalisering is de toekomst, wij willen daar graag aan bijdragen.

Waarom digitaal vastgoed?

Digitaal vastgoed levert een extra dimensie aan het kunnen laten zien van een (woon)ruimte. Onze digitale twin biedt de mogelijkheid voor bezoekers om niet alleen op locatie een ruimte te bezoeken, maar ook thuis vanaf een scherm een (woon)ruimte te bekijken.

Daarnaast biedt de digitale twin in tijden dat fysiek bezoek niet mogelijk is, alsnog een interactief bezoekmoment.Voor makelaars

Als makelaar kan onze digitale twin helpen uw aanbod te promoten bij potentiële kopers. Onderzoek wijst uit dat 74% van de makelaars die ook een virtuele 3D tour aanbieden meer woningen aan hun catalogus heeft kunnen toevoegen. 

Digitaal interieurdesign

In een visueel georiënteerd werkveld biedt het gebruik van 3D en virtual reality interieurontwerpers de mogelijkheid om hun werkproces te visualiseren. Met onze digitale twin kun je als designer plattegronden maken en ruimtes opmeten wat je in staat stelt om digitaal en snel te zijn in de ontwerp- en planningsfase. Ook is het de perfecte manier om je werkportfolio op een interactieve, unieke manier te laten zien.

Om een beter beeld te krijgen van de digitale twins, kunt u op onze website een ruim aanbod aan 3D scans vinden uit verschillende sectoren. Klik op de link hieronder om te zien wat er zoal mogelijk is met onze techniek.