Toepassingen

Ons product in verschillende sectoren

Wij kunnen iedere ruimte in 3D vastleggen. Van museumcollecties en congreshallen tot het schuurtje in uw achtertuin, wij scannen het!

Horeca

Virtueel een tafeltje bekijken en meteen reserveren. Onze techniek biedt restaurantgasten deze mogelijkheid. Laat mensen in 3D manier kennis maken met je restaurant.

Musea

Musea kunnen met de digitale twin bezoekers virtueel enthousiast maken voor hun collectie. Wij maken leuke interactieve rondleidingen die musea aan jonge bezoekers kunnen aanbieden.

Industrie

Ook in de bouw en industrie is onze techniek erg bruikbaar. Wij ontwikkelen namelijk interactieve rondleidingen en digitale veiligheidscontroles. Nieuwe medewerkers maken zo op een veilige manier kennis met machines en werkruimtes binnen een bedrijf.

Scholing

Biedt (nieuwe) studenten een rondleiding door de school. Digitaliseer je open dagen of maak een digitaal en interactief lespakket voor de studenten. Online cursussen en trainingen zijn dankzij ons product nog nooit zo leuk geweest!

Hotels/B&B’s

Onze techniek biedt B&B’s en hotels de kans om hun gasten digitaal kennis te laten maken met hun accommodatie. Laat gasten alvast rondlopen in je hotel en geef ze een beter beeld van de accommodatie. Gasten kunnen in de 3D ruimte zelfs meteen een kamer boeken.

Vastgoed

Biedt je vastgoed  digitaal aan voor een virtuele bezichtiging, vergelijk ruimte digitaal of plan in 3D alvast in hoe een ruimte eruit moet zien na een verbouwing. Onze techniek is erg populair onder makelaars, architecten en verhuurders.