Toepassingen

Onze techniek kan voor verschillende sectoren worden ingezet.

Iedere fysieke ruimte kunnen wij digitaal vastleggen, van enorme congreszalen tot zelfs het kleine schuurtje in uw achtertuin.

B&B’s en Hotels

Onze techniek biedt B&B’s en hotels de kans om hun gasten op een leuke manier kennis te laten maken met hun accommodatie. Ze kunnen zelfs meteen een kamer boeken. Klik op de knop voor meer informatie.

Musea

Musea kunnen met de digitale twin hun bezoekers virtueel enthousiast maken voor hun collectie. Ook kunnen wij leuke interactieve rondleidingen maken die musea kunnen aanbieden.

Horeca

Virtueel een tafeltje bekijken en meteen reserveren. Onze techniek biedt restaurantgasten deze mogelijkheid. Laat mensen op een interactieve manier kennis maken met je restaurant. 

Vastgoed

Virtuele bezichtigingen, het digitaal vergelijken van ruimtes of als extra aanvulling bij het laten zien van een (woon)ruimte. Digitaal vastgoed is erg populair onder makelaars en verhuurders.

Industrie

Bedrijfstrainingen en cursussen zijn ook te digitaliseren. Vooral in de bouw en industrie is deze techniek erg bruikbaar, omdat cursisten digitaal kennis kunnen maken met (gevaarlijke) machines en technieken.

Scholing

Biedt je (nieuwe) studenten een rondleiding door de school. Digitaliseer je open dagen of maak een digitaal en interactief lessenpakket voor de studenten. Onze techniek biedt deze mogelijkheid.

Winkelwagen
Geen producten gevonden
Verder winkelen
0