Gratis Digitale Twins

Het Van der Valk hotel in Antwerpen

Bekijk hiernaast de verschillende kamers en faciliteiten van het prachtige Van der Valk hotel in Antwerpen. Mocht u toevallig op zoek zijn naar een mooi hotel om een nacht in door te brengen, kunt u via deze scan meteen de kamer boeken die u het meest aanspreekt. Klik op de foto om het hotel te bekijken!

Tikkie Bijzonder

Dit bijzondere restaurant in Sliedrecht wordt gerund door mensen met een verstandelijke beperking. Zij zorgen er iedere dag voor dat de gasten worden voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Klik op de foto en neem virtueel een kijkje in dit leuke restaurant!

Nooit Volmaakt

Korenmolen Nooit Volmaakt is een molen in Gorinchem die ook open is voor bezoekers. De molen is nog steeds in gebruik, je kunt hier dus nog precies zien hoe een molen in de praktijk wordt gebruikt. Onze digitale twin laat plekken in de molen zien die normaal zelfs voor bezoekers niet te bekijken zijn, een leuk extraatje dus! 

Overtuigd van onze diensten of heeft u toch juist aanvullende vragen? Neem in beide gevallen contact met ons op, dan zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!