Industrie

Binnen de industriesector kan onze digitale twin verschillende doeleinden hebben. Van virtuele trainingen tot aan digitale rondleidingen, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Bereid je werknemers voor op hun werk in de fabriek of op de werkplaats.

Onze visie

In de industriële sector wordt vaak gevaarlijk werk verricht. Voordat mensen aan de slag mogen met een bepaalde machine of techniek gaat hier een uitgebreide training aan vooraf. Onze digitale twins bieden uw bedrijf de mogelijkheid om medewerkers op een veilige interactieve manier kennis te laten maken met nieuwe werkzaamheden. Zo bieden wij bijvoorbeeld interactieve veiligheidstrainingen, virtuele rondleidingen en digitale handleidingen binnen de bouw- en industriesector.

Onze Techniek

Uw bedrijf kan werknemers aan de hand van onze techniek een veilige en leuke manier aanbieden om een nieuwe techniek te leren. Uit ons onderzoek blijkt dat mensen in de bouw- en industriesector baat hebben bij een interactieve manier van leren. 

Wij kunnen in de digitale ruimte elementen toevoegen. Foto’s, video’s, externe bestanden of een stuk tekstuele uitleg, wij kunnen uw digitale training volledig naar uw wens ontwikkelen.

Klik op de knop hieronder om een aantal voorbeelden te kunnen bekijken van digitale twins in de bouw- en industriesector.