De Digitale Twin

In de hoogst beschikbare definitie, in VR of gewoon vanaf je smartphone.

Vind de juiste digitale toepassing voor uw ruimte

Musea

Ontwikkel virtuele tours ter ondersteuning van de museumcollectie. Geef bezoekers een interactieve manier om kennis te maken met de bijzondere verhalen achter kunststukken en exposities.

Horeca

Laat bezoekers online kennis maken met het hotel of restaurant en zorg voor digitale boekingen/reserveringen. Integreer het huidige boekingssysteem, waarbij de bezoeker een specifieke tafel of appartement kan boeken.

Vastgoed

Biedt je (woon)ruimte online en digitaal aan voor verkoop. Laat mensen virtueel binnenkijken om de verkoop van de ruimte te stimuleren. Bewezen snellere verkoop van vastgoed met een digitale tour beschikbaar.

Digitale Cursussen

Leer werknemers, studenten of cursisten technieken op een interactieve digitale manier. Maak risicovolle werkzaamheden veiliger door virtueel oefenen beschikbaar te maken. Levert betere eindresultaten.

Een accurate scan, voor u op maat gemaakt.

Onze techniek is 99% accuraat, dus naast digitale tours ook perfect te gebruiken om metingen te doen. Wij hebben slechts een dag(deel) nodig om uw ruimte vast te leggen, waarna we tijdens de nabewerking de door u aangeleverde extra content toevoegen.

U kunt bij ons ook aangeven welke extra content u nodig heeft. Onze visuele experts komen dan langs om foto’s, video’s en andere visuele content voor u te maken. Zo heeft u een product waarmee u digitaal mee kunt thuiskomen!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Een aantal van onze projecten

We hebben al een flinke lijst opdrachten mogen uitvoeren. Hiernaast kun je een aantal voorbeelden bekijken van scans die we hebben gemaakt.

Klik op de afbeeldingen en laat je inspireren!

Ons werk wordt gewaardeerd door: