Een online reservering plaatsen in uw digitale hotel/restaurant

Als eigenaar van een hotel of restaurant bent u bekend met een online reservering. Gasten kunnen via uw website een tijd en datum kiezen waarop ze willen komen eten, drinken of slapen. U zorgt voor de plek, de mensen komen op het afgesproken tijdstip langs. Een systeem wat op zichzelf staand al erg goed werkt. Toch geloven wij dat er dingen zijn in dit systeem die nóg beter kunnen worden gedaan. Wij bieden namelijk een upgrade voor deze online reserveringen, zonder dat u hoeft over te stappen van boekingssysteem.

Met ons product kunt u namelijk uw hotel of restaurant laten scannen, waarna wij een 1 op 1 model van de ruimte maken. Wij noemen dit ook wel een ‘digitale twin’. Deze digitale twin is tot wel 99% accuraat en laat mensen dus precies zien hou uw accommodatie eruit ziet. Mensen kunnen zelf rondlopen in de digitale ruimte, om zo alvast een beetje van de sfeer te proeven. Aan de scan kunnen ook foto’s en video’s worden toegevoegd. Hiermee geef je je bezoeker een nog beter beeld van je hotel of restaurant.

Een online reservering bij uw hotel of restaurant

Je kunt dankzij deze techniek online reserveren erg makkelijk maken. In het voorbeeld maken we gebruik van Hotel Vita Nova, een schip ingericht als B&B in de grachten van Amersfoort. In de afbeelding hieronder ziet u een voorbeeld hoe een nieuwe gast een online reservering zou plaatsen in de scan. Na een tour door de B&B en de kamers kun je op het icoontje van het bedje klikken. Deze brengt je naar de pagina waarop men normaliter ook reserveert. Uw huidige systeem is dus volledig bruikbaar en hoeft niet te worden vervangen.

Stappenplan van een online reservering

Op onze website kunt u bij verschillende hotels kijken hoe zij deze techniek hebben geïmplementeerd. Misschien biedt het u wat inspiratie over hoe deze techniek door u kan worden gebruikt.

De online reservering als extra marketingmiddel

Naast dat de digitale twin handig is om boekingen te plaatsen, kun je het product ook gebruiken voor je marketing. Dankzij de content die in de scan kan worden geplaatst geef je je gasten een beter beeld. Gasten kunnen foto’s en video’s bekijken en zo worden overtuigd om langs te komen. Plaats content van je bedrijf dus niet alleen op je website of socials, maar ook in de digitale twin. Bewezen is dat gasten zo’n 40% meer geneigd zijn om ook fysiek langs te komen na een online bezoek. Dit onderzoek is hier te lezen.

Een online reservering plaatsen bij een tafel naar keuze

Voor je gasten is het erg fijn dat er van tevoren al kan worden gekeken naar de accommodatie en locatie. Dankzij de digitale twin kunnen zij zich thuis nog meer verheugen op hun bezoek. En u kunt gasten tot in detail kennis laten maken met alles wat uw hotel of restaurant te bieden heeft.

Ook een scan laten maken?

Meer weten? Op onze website kunt u niet alleen een scan laten inplannen. U kunt ook een aantal voorbeelden van hotels, restaurants musea en andere plekken bekijken die wij virtueel hebben vastgelegd. Vragen? Ook daarmee helpen wij u graag verder!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *