Een virtuele ruimte laten maken door onze professionele scanner

Onze professionele scanner helpt u bij het maken van een 1 op 1 kopie van uw ruimte(s). Uw museum, hotel, kantoor of loods kunnen wij tot in detail voor u scannen. Zo kunt u gasten, medewerkers en andere bezoekers een digitale rondleiding geven. Aan de hand van onze techniek kunt u de ruimte een nieuwe dimensie geven.

We snappen dat u graag meer wilt weten over de ins en outs van deze techniek. Waar is het goed voor en wat kun je er allemaal mee. Ook niet onbelangrijk: hoe wordt zo’n scan gemaakt? In deze blog vertellen wij u daar meer over.

Een professionele scanner in beeld

Werken met een professionele scanner

Wat de mogelijkheden zijn van onze scanner leest u hier. Wij kunnen uw ruimte, zoals al eerder benoemd, 1 op 1 tot in het kleinste detail scannen. Daarnaast kunnen we extra content toevoegen aan het product wat uit de scanner komt. Niet alleen kunnen mensen uw ruimte virtueel doorlopen, ze kunnen ook extra content bekijken of beluisteren. Zo voegen wij aan de hand van tags foto’s en video’s toe aan het product. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een interactief product maken, met leuke filmpjes en foto’s die de 3D tour extra vorm geven. We kunnen daarnaast ook muziek, geluidsfragmenten en zelfs andere 3D vormen toevoegen. Maak zo van een lege ruimte uw eigen virtuele concept.

Hoe wij de scanner inzetten

Heel simpel, we komen gezellig langs! Samen kiezen we een dag of dagdeel uit waarop wij langs mogen komen voor een scan. Onze professionele scanner maakt binnen een paar tellen een scan, waardoor wij effectief te werk kunnen gaan. Zorg dat de ruimte netjes is en dat alles goed staat. Zodra we zijn begonnen met de scan kunt u niks meer verplaatsen. We bepalen op locatie meteen de beste looproute, voor de scanner maar ook voor de virtuele bezoekers. De mensen die de scan bekijken lopen namelijk exact de route die de scanner aflegt. Een scanpunt van de scanner is dus gelijk aan een standpunt in uw eindproduct.

Onze professionele scanner boeken

Om onze professionele scanner te boeken kunt u bij ons terecht. Samen bepalen we een datum, tijd en de plaats waar de scan wordt gemaakt. Wij zorgen ervoor dat de scan tot in detail klopt. Ook zorgen we in de nabewerking dat alle content die u in het product terug wilt zien wordt toegevoegd.

Neem contact op om een scan in te plannen!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *