Een 3D tour van een slaapkamer

Een realistisch beeld creëren met een 3D tour

Sinds de ontwikkelingen rondom COVID 19 is het kopers van een nieuwe woning niet makkelijk gemaakt. Vaak kunnen geïnteresseerden moeilijk bezoek brengen aan een woning, maar een huis kopen op basis van foto’s doet natuurlijk niemand. Om die reden kunt u als makelaar kiezen voor het aanbieden van een virtuele 3D tour van een huis. Op die manier kunnen mensen toch nog een extra ‘bezoek’ brengen aan een huis, om alles nog eens te bekijken.

Met onze techniek kunt u eenvoudig een gedetailleerde 3D tour laten maken van een woning. Er zijn al genoeg grote en kleine makelaars die gebruik maken van deze techniek. Of u nu makelaar bent of uw huis zelf verkoopt, een 3D tour van het huis heeft veel voordelen. Een aantal van deze voordelen hebben wij voor u op een rijtje gezet.

De voordelen van een 3D tour

Allereerst is een virtuele kopie een realistischer en gedetailleerder alternatief voor foto’s en video’s. Een foto of video is een momentopname waar je niet meer mee kan doen dan naar kijken. Het geeft zeker een goed beeld weer van de staat van een ruimte, maar niet zo gedetailleerd als een 3D scan. In de 3D scan kunt u namelijk op ieder klein detail inzoomen, om zo een precies beeld te krijgen van de staat van een huis.

Daarnaast is een 3D tour dé manier om uw bezoekers een interactief bezoek aan te bieden. Mochten bezoekers de ruimte nog een keer willen bekijken, kunnen ze dit via een eigen scherm makkelijk doen. Ideaal als men bijvoorbeeld nog eens wil zien hoe het stucwerk eruit zag of waar de stopcontacten ook alweer zaten.

Het laatste en misschien wel belangrijkste voordeel wat we willen benoemen is de mogelijkheid om de virtuele ruimte te ‘meubileren’. Met onze techniek is het mogelijk om 3D plaatjes te maken van meubilair, die je in de scan kunt plaatsen. Op die manier kunt u de klant een goed beeld geven van de afmetingen en de mogelijkheden van een ruimte.

Een 3D tour van een appartement

Het verschil maken met een virtuele kopie

U kunt dus wel stellen dat er met een 3D tour een groot verschil kan worden gemaakt. Zowel voor uzelf als voor uw klant kan een virtuele tour een doorslaggevende factor zijn in een aankoop of verkoop. Voor klanten is het een geweldige manier om alvast te oriënteren welke huizen in aanmerking komen voor een fysiek bezoek. Voor u is de techniek dé manier om op voorhand te filteren tussen de geïnteresseerden. Het scheelt voor beide partijen een hoop tijd, want alleen klanten die écht geïnteresseerd zijn komen langs voor een fysiek bezoek.

Een 3D scan laten maken

Eén of meerdere scans laten maken kan bij ons heel eenvoudig. U maakt met ons een afspraak om de ruimte te scannen en wij zorgen voor de rest. Binnen enkele dagen heeft u de eerste versie van de 3D tour ‘in huis’, waarna wij eventuele aanpassingen kunnen doen. Meer weten over deze techniek? Lees dan meer over 3D scannen om te zien hoe wij te werk gaan.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *