Dit is de leukste B&B in Rotterdam, en zo wordt die van u net zo leuk!

In Rotterdam zijn genoeg leuke hotels en B&B’ s te vinden. Zeker in en om het centrum zijn er genoeg mooie plekken te vinden waar je kunt overnachten. Maar, de B&B die wij zijn tegengekomen tijdens ons werk wordt daarbij niet zo vaak genoemd. Dat terwijl de locatie en de totale uitstraling echt top zijn. Dus wij durven te stellen: Dit is de leukste B&B in Rotterdam!

Over de leukste B&B in Rotterdam, Wikkelboats

Ergens tussen de hoge gebouwen van de Kop van Zuid, ook wel het Manhattan van Rotterdam genoemd, liggen de Wikkelboats. Dit viertal unieke tiny houses bieden naast een heerlijke slaapplek ‘s nachts overdag de ruimte voor ondernemers. Alle Wikkelboats zijn duurzaam gebouwd en kunnen worden gebruikt als pop-up winkel, vergaderruimte of overnachtingsplek.

In een stad als Rotterdam, bekend om de enorme havens, is een overnachtingsplek op het water natuurlijk onmisbaar. Om die reden alleen is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op deze unieke plek. De Wikkelboats zijn op twee plekken in de stad te vinden.

Naast de Rijnhaven, de Kop van Zuid dus, is het ook mogelijk om de Wikkelboats te boeken aan de Wijnhaven. Let op welke je boekt gezien de overeenkomst in naam, je wilt natuurlijk wel op de juiste plek zijn. Als je op zoek bent naar een unieke overnachting op een plek iets dichter bij het centrum, dan zit je bij de Wikkelboats aan de Wijnhaven op de goede plek. Deze tiny houses zijn namelijk te vinden op slechts 5 minuten lopen van de Markthal en ook de Oude Haven is dichtbij. Ideaal als je een weekendje weg wilt om de wereldstad die Rotterdam is te verkennen.

Wikkelboats virtueel bekijken

Het is tegenwoordig mogelijk om de Wikkelboats virtueel te bekijken. Zij zijn één van de eersten die hun gasten deze mogelijkheid bieden. De techniek ontwikkelt zich erg snel en ook op het gebied van virtual reality worden grote stappen gemaakt. Door middel van een digitale twin kunnen gasten eerst een virtueel kijkje nemen, voordat ze daadwerkelijk een kamer boeken.

In de digitale twin van Wikkelboats zijn ook leuke extra’s toegevoegd. Je kunt leuke horecagelegenheden in Rotterdam bekijken en informatie over interessante musea in de buurt vinden. Ook zijn er foto’s en video’s in de scan te zien, om de interactieve ervaring helemaal af te maken.

Dit is het leukste B&B in Rotterdam

Zo wordt uw B&B ook virtueel beschikbaar

Het is onze missie om aan de hand van onze digitale twins bij te dragen aan de digitalisering van Nederland. Dat houdt in dat wij ons inzetten om zo veel mogelijk ondernemers in onder andere de horeca- en cultuursector te voorzien van een virtuele kopie van hun onderneming. Het is bewezen, bijvoorbeeld door onze Duitse partner, dat mensen sneller langs komen als ze al een virtueel bezoek hebben gebracht.

Het is ons doel om een aantal virtuele community’ s op te zetten in verschillende steden in Nederland. We willen ondernemers uit de horeca- en cultuursector laten samenwerken om bezoekers een unieke virtuele ervaring aan te bieden. Dat houdt in dat bijvoorbeeld musea bezoekers van hun virtuele ruimte informeren over leuke restaurants en hotels in de omgeving. De restaurants en hotels doen dit ook, zodat gasten in een virtuele ruimte kennis kunnen maken met de stad.

Uiteindelijk is het onze bedoeling dat ondernemers in een stad elkaar gaan versterken, aan de hand van de digitale twin. Digitalisering is de toekomst, dus waarom wachten met meedoen? Op onze website kunt u al een aantal van onze projecten bekijken. Onder andere musea, restaurants en hotels doen al mee.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *