Neem een virtueel kijkje in dit B&B in Amersfoort, Vita Nova

In Amersfoort, ergens in de oude grachten, ligt een oud vrachtschip aangemeerd dat is omgebouwd tot B&B. Wij mogen jullie, met behulp van onze scanner, een digitaal kijkje laten nemen in dit bijzondere B&B in Amersfoort. In deze blog leest u meer over ons werk voor Hotel Vita Nova.

De voorbereiding voor een scan

Voordat we een scan gaan maken, nemen we altijd eerste de ruimte die wordt gescand grondig door. We bepalen ‘looproute’ van de scanner, zodat u op een prettige manier door de virtuele ruimte kunt lopen. Het is hierbij van belang dat we de scanpunten in logische looplijnen plaatsen, zoals je normaal ook door een ruimte loopt. Een 3D scan voorbereiden is essentieel voor een mooi eindresultaat.

De voorbereiding bij Vita Nova

Meestal nemen we de ruimte die wordt gescand door, net voordat we beginnen met scannen. Zo ook bij Hotel Vita Nova. We hebben ervoor gekozen om in dit geval het hele vrachtschip te scannen, om de bezoeker echt het idee te geven dat ze op een schip zijn. In de nabewerking kan de eigenaar er namelijk altijd voor kiezen om bepaalde ruimtes virtueel te sluiten.

De scan van Vita Nova

Tijdens de scan merkten we al snel dat we op een schip waren. Sommige ruimtes en gangen zijn krapper dan in een standaard B&B, wat bijdraagt aan de sfeer van het schip. De kamers zijn desondanks erg prettig ingericht, de douchecabines zijn ruim genoeg en ook het bed is groot zat. Een plek om je koffer neer te zetten en wat kleding op te hangen is ook beschikbaar. Al met al kunt u in dit B&B makkelijk een paar nachten spenderen en de Amersfoortse omgeving verkennen.

De scan van uw B&B in Amersfoort of daarbuiten

Dankzij Hotel Vita Nova hebben wij kennis gemaakt met de mooie stad Amersfoort. Met een groot aanbod hotels, B&B’ s, restaurants en musea hopen wij vaker terug te mogen komen. Het mooie aan deze techniek is, dat wij in de virtuele ruimte aanbevelingen kunnen toevoegen.

In het geval van Vita Nova doen we dit door restaurants in Amersfoort te vermelden in de scan. Zodra deze restaurants hun eigen scan hebben, zullen zij ook Vita Nova benoemen in hun virtuele ruimte. Op die manier kunnen we met de horeca in de omgeving een virtuele community creëren die elkaar versterkt.

Bezoek restaurants en musea in de buurt van dit B&B in Amersfoort.

De meerwaarde van onze digitale twin

Onze digitale twin, zoals we de virtuele ruimtes noemen, kent verschillende voordelen. Het meest voor de hand liggende voordeel is de extra manier om je accommodatie te laten zien. De digitale twin kan dienen als ondersteuning, of zelfs vervanging, van foto’s en video’s op de website. Gasten kunnen dankzij de virtuele ruimte een realistisch beeld schetsen van je hotel of B&B.

De samenwerking horeca- B&B in Amersfoort

Zoals hierboven al staat is onze techniek ideaal om andere horeca- en cultuurgelegenheden in Amersfoort te promoten. Wanneer meerdere hotels, restaurants en musea meedoen, kunnen ze elkaar versterken aan de hand van de virtuele ruimtes.

Ons doel is: in meerdere steden een virtuele community creëren, om het (online) aanzien van de stad te verhogen. In onder andere Dordrecht en dus Amersfoort zijn we al hard op weg om dit te verwezenlijken. Wilt u weten hoe wij uw hotel, B&B, restaurant of museum die extra boost kunnen geven? Neem contact met ons op of bekijk de mogelijkheden op onze website.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *