Binnen Bij: Het Kleine Paradijs

Afgelopen week zijn we voor het eerst binnen geweest bij Het Kleine Paradijs. Dit prachtige B&B ligt in Easterein in Friesland. Het B&B heeft een divers aantal kamers beschikbaar. Zo is het mogelijk om te slapen in een boomhut. Een unieke locatie om te overnachten dus! Lees verder om te zien wat wij voor Het Kleine Paradijs hebben betekend!

Wat is Het Kleine Paradijs?

Het Kleine Paradijs is een mooi Bed and Breakfast in Easterein, Friesland. Dit B&B heeft een groot scala aan toffe overnachtingsplekken. Naast de eerder genoemde boomhut kunt u bijvoorbeeld ook in een kapel overnachten. Er is in totaal ruimte voor maar liefst 22 personen op het gehele erf. Ideaal als u bijvoorbeeld een keer op familieweekend gaat!

Binnen bij Het Kleine Paradijs

Ons werk voor het Kleine Paradijs

Afgelopen week hebben wij de eerste beginselen gemaakt van onze digitale twin van het gehele terrein. Dit is een flinke klus, dus we hebben meerdere dagen uitgetrokken om dit voor elkaar te krijgen. Een voorproefje van het resultaat kunt u hier vinden. Uiteindelijk gaan wij het hele terrein dus voorzien van een digitale twin. Dit doen we aan de hand van daadwerkelijke scans en 360 graden foto’s.

Ons werk voor andere B&B’s in Nederland

Het Kleine Paradijs was één van de eerste Bed and Breakfasts die wij mochten scannen, maar komende tijd komen er nog interessante projecten bij! Onze techniek kan door B&B’s worden gebruikt als virtuele rondleiding. Zo weten gasten precies hoe de omgeving waar ze verblijven er uit ziet. Verder kunnen gasten in onze digitale twin meteen een kamer boeken. Dit maakt het voor gasten en eigenaars makkelijk om de kamers te vullen!

Wat kunnen wij voor uw B&B betekenen?

Onze techniek kan dus worden gebruikt om uw B&B te voorzien van een virtuele reservering. Verder kunt u onze techniek gebruiken om een accurate plattegrond te maken van uw B&B. Wij hebben in 2021 een speciale actie opgezet voor eigenaars van B&B’s in Nederland. Leest u deze blog na 2021? Neem dan even contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *