Binnen Bij: Modulaire Unit

Afgelopen week zijn we binnen geweest bij Modulaire Unit om ze te voorzien van een digitale twin. Modulaire Unit gaat onze twin gebruiken om hun klanten een virtuele rondleiding te kunnen geven van product. Zij verkopen namelijk prefab kantoorunits, sanitaire units en woonruimtes. Onze digitale twin dient dus als voorbeeld hoe een (kantoor)unit in de praktijk wordt gebruikt.

Wat is Modulaire Unit voor bedrijf?

Modulaire Unit is al enige tijd één van de grote spelers op het gebied van prefab kantoor- sanitair- en woonunits. Zij bieden hun klanten een alternatief voor het kopen/huren van een duur kantoorpand, door een modulaire oplossing te bieden. Zo kunnen klanten hun kantoor ‘gewoon’ in de achtertuin neerzetten voor een relatief goedkope prijs. Op de website van Modulaire Unit kunt u, naast onze digitale twin, meer informatie vinden over de producten.

Binnen bij Modulaire Unit

Hoe gaan wij binnen bij klanten te werk?

Allereerst vragen we bij klanten een aantal foto’s op van de omgeving die wordt gescand. Dit doen we om ons goed voor te bereiden en eventuele obstakels op voorhand te kunnen spotten. Ook als we op locatie zijn lopen we eerst een rondje om goed te kijken hoe de omgeving er uit ziet. Dit doen we ook om te kijken op welke punten we de scanner uiteindelijk gaan neerzetten. We willen namelijk een virtuele omgeving creëren die soepel te ‘doorlopen’ is. Zo kunt u zorgeloos het virtueel interieur bekijken zonder rommel te ontdekken.

Als we de voorbereidingen hebben getroffen, gaan we aan de slag met de scan. Dit doen we door onze scanner zorgvuldig en strategisch in de ruimte te plaatsen. Hierdoor kunnen we iedere meter van de ruimte in onze digitale twin verwerken. Als de scan compleet is wordt deze door ons nabewerkt in onze editor. Meestal heeft u al binnen 48 uur na de scan het eerste testresultaat.

De meerwaarde van ons product voor klanten

Het eindproduct, de digitale twin, kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. In dit geval gebruikt de klant onze scan als marketingtool. Een digitale twin van een kantoor, huis of ander soort gebouw kan een klant net die extra overtuiging geven om het te kopen/huren. Naast klanten in de bouw/industriesector hebben we ook klanten in o.a. de cultuur, sport en horecasector. Wilt u weten wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Bezoek dan onze website.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *