Een 3D scan laten maken van uw B&B

U kunt er als eigenaar voor kiezen om een 3D scan te laten maken van uw B&B. Het laten maken van een scan heeft voor u als B&B-houder veel voordelen. In deze blog zijn de voordelen van een 3D scan van uw B&B op een rijtje gezet.

een 3D scan laten maken van uw B&B geeft een betere indruk aan uw gasten

Wat is de meerwaarde van een 3D scan?

Een 3D scan laten maken van uw B&B heeft verschillende voordelen. Allereerst is het een mooi alternatief voor foto’s en video’s. Gasten kunnen namelijk virtueel ‘rondlopen’ in de kamer en dus een veel betere indruk krijgen van de ruimte. Daarnaast is het mogelijk om in de virtuele wereld ’tags’ toe te voegen. Op die manier kun je bijvoorbeeld de optie toevoegen om in de virtuele ruimte meteen de kamer te boeken. Ook kunt u met hulp van foto’s en video’s in de scan wat meer vertellen over uw B&B of de specifieke kamer.

Zo kunt u zelf gebruik maken van de virtuele ruimte.

De scan wordt op een speciale server geplaatst, bedoeld voor alle scans die door een persoon of bedrijf worden gemaakt. Deze server staat 24 uur per dag aan en zorgt ervoor dat u van over de hele wereld de virtuele ruimte kunt bekijken. De scan kunt u doormiddel van een zogeheten ‘insluiting’ op uw website plaatsen. Websitebezoekers zullen niet merken dat de scan op een aparte server draait. Ze kunnen de scan gewoon soepel vanaf uw webadres bekijken. Ook kunt u de link van de virtuele ruimte makkelijk delen met vrienden en familieleden. het is namelijk gewoon een online server waar de scans op draaien.

Kijk bijvoorbeeld eens binnen bij Het Kleine Paradijs!

Zo kunt u een 3D scan laten maken van uw B&B.

U kunt bij ons eenvoudig een afspraak inplannen om een 3D scan te laten maken van uw B&B. Wij komen met twee mensen langs om de door u gewenste ruimtes te scannen. Dit kost meestal niet meer dan één dagdeel. Als de oppervlakte buitengewoon groot is hebben wij misschien een hele dag nodig, maar meer dan dat is het eigenlijk nooit. Na het scannen van uw B&B krijgt u van ons te horen wanneer u het eindproduct kunt verwachten. Dit is meestal binnen enkele werkdagen. Als het eindproduct af is krijgt u van ons alle benodigde informatie om de scan te kunnen gebruiken. Zo heeft uw een prachtige manier om nieuwe gasten kennis te laten maken met uw B&B!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *