Een virtueel bezoek aan het Patriciërshuis in Dordrecht

Afgelopen week zijn we in Dordrecht geweest om een scan te maken van één van de vele musea die de stad telt. Ditmaal was het de beurt aan het Patriciërshuis, gelegen aan de Oude Maas. Het museum is geopend in 2011 en heeft ons gevraagd hun museum virtueel in kaart te brengen. Zo kunt u vanaf nu een virtueel bezoek brengen aan het Patriciërshuis in Dordrecht.

Wat is het Patriciërshuis voor museum?

Sinds 2011 kunt u in het Patriciërshuis verschillende schilderijen, meubels en andere collecties bekijken uit de 18e en 19e eeuw. Bijzondere items zijn onder andere de kunststukken van kunstenaar Cornelis Kuipers. Het museum is ingericht op de manier waarop men in de 18e en 19e eeuw leefde. U waant zich tijdens uw bezoek in deze tijd door de sfeervolle indeling van het Patriciërshuis.

Hoe breng ik een virtueel bezoek aan het Patriciërshuis?

U kunt het museum in Dordrecht bezoeken, maar we kunnen ons voorstellen dat u eerst een virtueel bezoek aan het Patriciërshuis in Dordrecht wilt brengen, om een idee te krijgen van het museum. U kunt op onze website nog meer virtuele rondleidingen volgen. Wij hebben rondleidingen van hotels, musea, business centrums, sportlocaties etc. Voelt u zich vrij om een aantal virtuele tours gratis te bezoeken!

Een virtueel bezoek genereert fysiek bezoek

Hoe werkt een virtueel bezoek aan het Patriciërshuis?

Op onze website kunt u een virtueel kaartje kopen voor slechts twee euro. Natuurlijk is het in het echt bekijken van museumstukken anders dan een virtueel museumbezoek, maar ter voorbereiding kunt u alvast een kijkje nemen. Als u een virtueel kaartje heeft gekocht kunt u meteen een virtueel bezoek aan het Patriciërshuis brengen. U kunt natuurlijk ook een aantal dagen wachten, want de reservering is 10 dagen geldig. Na de reservering krijgt u van ons via de mail een aanmeldpagina. Daar kunt u een door ons gestuurd wachtwoord invullen om het Patriciërshuis binnen te gaan.

Kan ik nog meer musea virtueel bezoeken?

Wij blijven ons aanbod vergroten en ervoor zorgen dat u genoeg virtuele rondleidingen kunt bezoeken. Houd onze Digitale Twins-pagina dus goed in de gaten. U kunt ons volgen op social media om op de hoogte te blijven van alles wat we doen!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *