Binnen Bij: Tikkie Bijzonder

Vandaag zijn we uitgenodigd binnen bij Tikkie Bijzonder, om een digitale twin te maken. Tikkie Bijzonder is een lunchroom in Sliedrecht. Bij deze lunchroom bedienen mensen met een verstandelijke beperking de gasten. De ‘Horeca Kanjers’, zoals ze worden genoemd, zorgen ervoor dat de mensen in de lunchroom hun lunch of koffie geserveerd krijgen. Begeleiders ondersteunen de Kanjers hierbij.

Over Tikkie Bijzonder

Tikkie Bijzonder is open sinds december 2020 en is onderdeel van de ANBI Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard. Deze stichting komt op voor mensen met een verstandelijke beperking en helpt hen om mee te draaien in de samenleving. Lunchroom Tikkie Bijzonder heeft dan ook een veelzijdige crew met Horeca Kanjers. Een aantal begeleiders zorgen ervoor dat alles goed gaat en springen de Kanjers waar nodig bij. Op de website van Tikkie Bijzonder kunt u meer lezen over hun inspirerende verhaal.

Onze scan bij Tikkie Bijzonder

We werden vriendelijk ontvangen door eigenaar Theo. Op maandag is de lunchroom gesloten, dus konden we rustig aan de slag. Theo bracht ons eerst een kop koffie, waarna we de scanner installeerden om te gaan beginnen. Binnen bij Tikkie Bijzonder hebben we de gehele ruimte gescand, inclusief de keuken en bar. U kunt de plek bekijken waar alle gerechten en drankjes worden gemaakt!

Onze scans bij horecagelegenheden

Onze techniek is erg bruikbaar voor horecagelegenheden. Met onze digitale twins kunt u namelijk virtueel reserveringen aannemen. Ook kunt u de menukaart en drankenkaart in de scan laten plaatsen. Zo kunnen gasten virtueel een kijkje nemen en zelfs een tafeltje reserveren.

Veel restaurants en cafés gebruiken deze techniek om mensen een goede eerste indruk te geven. Foto’s zijn daar natuurlijk ook goed voor, maar een virtueel platform is nog beter. Dan kunnen mensen namelijk zelf ‘rondlopen’ in het restaurant of café.

Vraag ook een scan aan

Heeft u een bijzondere ruimte, locatie of horecagelegenheid die u wilt laten scannen? Dat kunt u bij ons laten doen. Wij scannen namelijk niet alleen horecagelegenheden. Hotels, musea en industriebedrijven zijn een aantal sectoren waarin wij ook actief zijn. Op onze website kunt u meer informatie vinden over onze techniek. Bekijk hier een aantal digitale twins die wij hebben gemaakt!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *