Eenvoudig hotels vergelijken met een digitale twin

In Nederland zijn er genoeg leuke hotels en B&B’ s te vinden. Zo veel dat het soms moeilijk is om er één te kiezen. Gelukkig bestaan er genoeg websites waar je hotels met elkaar kunt vergelijken, maar vaak moet je op deze platforms uitgaan van de foto’s die de eigenaars van de hotels plaatsen. Hierop wordt niet altijd een duidelijk (eerlijk) beeld gegeven. Onze techniek biedt hotelaanbieders en gasten de ideale manier om een beter beeld te krijgen van de beschikbare kamers in een hotel. Met onze techniek kunt u dus eenvoudig hotels vergelijken, vanachter de laptop of telefoon.

Waarom foto’s niet altijd een juist beeld geven

Veel vergelijkingssites zoals Booking of Trivago geven hoteleigenaren de kans om mooie foto’s en video’s te plaatsen van hun hotel of B&B. Deze foto’s kunnen een goed beeld weergeven van de beschikbare accommodaties. Toch gebeurt het vaak dat je op een hotelsite een bepaald beeld krijgt dat niet past bij de daadwerkelijke plek. De foto’s zijn vaak mooier dan de accommodatie er uit ziet. Veel foto’s zijn bijvoorbeeld gedateerd, waardoor de hoge verwachtingen niet worden waargemaakt.

Hoteleigenaren zorgen er natuurlijk voor dat de locaties waar de foto’s worden gemaakt er mooi bij liggen. Ze zullen bij wijze van spreken drie keer stofzuigen voordat het tapijt op de foto wordt gezet. Dit is logisch, als hoteleigenaar wil je er natuurlijk zo goed mogelijk op staan. Toch kunnen ze hier bewust of onbewust een verkeerd beeld mee creëren.

Het juiste beeld creëren

Kortom, het is dus erg belangrijk om het juiste beeld te kunnen creëren, zowel voor de hoteleigenaar als de gast. Om dit te kunnen waarmaken is dus meer nodig dan alleen een hoeveelheid foto’s. Onze techniek biedt een hele nieuwe dimensie aan het creëren van een juist beeld van de accommodatie. Hotels en B&B’ s kunnen bij ons namelijk een ‘digitale twin’ laten maken van hun accommodatie. Een digitale twin is een virtuele kopie van een bestaande ruimte waarin mensen rond kunnen lopen.

Hotels kunnen bijvoorbeeld hun kamer laten scannen, zodat mensen in de ruimte kunnen rondlopen en een goed beeld kunnen krijgen hoe alles er écht uit ziet. Geen gedoe meer met het maken en/of bekijken van tientallen foto’s die uit een gunstige hoek zijn genomen, wat je ziet is wat je krijgt. Zo kunnen hoteleigenaren een eerlijk beeld schetsen van hun aanbod en kunnen hotelgasten er vanuit gaan dat wat ze hebben gezien, ook daadwerkelijk is wat ze krijgen.

eenvoudig hotels vergelijken en boeken

Zo kunt u eenvoudig hotels vergelijken

Uiteindelijk is het ons doel om websites als Booking en Trivago deze techniek ook toe laten. Tot die tijd zijn er gelukkig genoeg hoteleigenaren die de digitale op hun eigen website willen aanbieden. Een aantal van deze digitale twins kunt u ook op onze website bekijken. Dus, mocht u op zoek zijn naar een leuk hotel of B&B in Nederland? Misschien heeft u dan de mogelijkheid om een virtueel kijkje te nemen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en u onbezorgd een weekend of weekje weg kunt boeken.

Tegenwoordig kun je eigenlijk geen B&B beginnen zonder een digitaal inkijkje aan te bieden.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *