De landelijke stijl is tegenwoordig weer helemaal in. De combinatie van zachte maar frisse kleuren met robuuste meubels zorgt voor een geweldige uitstraling in je huis. In samenwerking met een aantal interieurstylisten gebruiken wij onze techniek om landelijke woonkamers vanbinnen te bekijken in 3D. In deze blog lees je meer over deze landelijke stijl met een modern tintje.

Wat is een landelijke woonstijl?

Een landelijke woonstijl wordt gezien als een woonstijl waarin robuuste, natuurlijke elementen een belangrijke rol spelen. De sfeer van landelijk wonen is gezellig en nonchalant. Dat betekent niet dat er geen focus ligt op de indeling van je huis. Je wilt mensen, als ze je landelijke woonkamer vanbinnen bekijken, het gevoel geven dat ze in een samenhangend geheel terechtkomen.

VT Wonen heeft hier een zeer interessante blog over geschreven die je wat meer mee de diepte in neemt. Alles wat je in de woonkamer ziet heeft dus een sfeervolle en vertrouwde look. De kleuren die in deze woonstijl worden gebruikt zijn veelal bruintinten, (gebroken) wit en zachte ‘nude’ kleuren. De vloer is veelal van hout en de meubels hebben een onbewerkte look. Deze zijn natuurlijk wel bewerkt, anders krijgen je gasten straks splinters als ze op je bank zitten. Niet ideaal als je het ons vraagt!

Landelijke woonkamers vanbinnen bekijken kan op onze website
Door wat groen toe te voegen aan de uitstraling van je woning kun je, in combinatie met bijvoorbeeld een mooi schilderij, een heerlijke sfeer creëren.

Landelijk-modern wonen

Een zijstroom van deze landelijke stijl is de stijl landelijk-modern. In deze stijl komen diezelfde landelijke kleuren en elementen terug, maar met een modern tintje. De landelijk-moderne stijl wordt door experts als volgt omschreven: Bij een landelijk-modern interieur staan rust en sfeer centraal. Robuuste meubels worden ondersteund door strakke elementen zoals stalen frames waarmee de twee stijlen naadloos worden samengevoegd.

Dit interieur is een goed voorbeeld van de combinatie landelijk-modern.

In de foto hierboven ziet u een mooi voorbeeld van een landelijk interieur met een modern tintje. Het robuuste hout van de steunbalken past goed bij de strakke moderne uitstraling van de stalen deur en meubels. Het keukenblad zoekt daarin een middenweg door de houten, strakke uitstraling. De kookplaat en de wasbak zijn naadloos verwerkt in het blad. Het totaalplaatje vinden wij in ieder geval prachtig!

Overigens kunt u deze landelijke keuken vanbinnen bekijken op onze website.

Ik wil meer landelijke woonkamers vanbinnen bekijken

Dat kan! Heeft u een landelijke woonkamer of kent u iemand die er één heeft? Wij zijn op zoek naar enthousiaste interieurstylisten en/of eigenaars die hun woonkamer willen laten vastleggen in 3D. Op dit moment zijn we ons ‘assortiment’ nog aan het uitbreiden, dus neem vooral contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Verder kunt u al wel een kijkje nemen in een aantal ruimtes waarin verschillende stijlen zijn toegepast. Ook kunt u een kijkje nemen in een aantal leuke hotels, musea, en andere gebouwen.

Een virtuele rondleiding door een gebouw heeft een hoop voordelen. Digitaal kun je op plekken komen waar je fysiek nooit naar binnen zou mogen. Ook kun je waar ter wereld je dan ook bent een bezoek brengen aan bijvoorbeeld een museum. In hotels kun je virtueel alvast wat van de sfeer proeven en meteen een kamer boeken. Kortom, VR en 3D technologie bieden u een letterlijke nieuwe dimensie!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *