Een plattegrond tekenen – Ons 3D alternatief

Er zijn meerdere situaties te verzinnen waarin een plattegrond tekenen van pas komt. Het is alleen zo veel werk om er zelf één te maken. Gelukkig zijn er genoeg bedrijven die dit werk voor je kunnen doen. Wij kunnen met onze techniek meer alleen een plattegrond voor je maken. Je kunt met ons 3D alternatief zelf interactief metingen doen en de ruimte tot in detail bekijken.

Interactief metingen doen in 3D

Op een standaard plattegrond staan de afmetingen netjes aangegeven aan de randen van de tekening. In onze plattegronden is dat niet anders, alleen kun je bij onze techniek zelf metingen doen in de 3D ruimte. In de afbeelding hieronder kun je goed zien hoe dat werkt:

Een plattegrind tekenen in 3D geeft extra voordelen

Je kunt dus zeer eenvoudig afstanden meten tussen objecten en/of muren. Ideaal voor een verbouwing of tijdens het ontwerpen van je interieur. De metingen zijn 99% accuraat, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat er afwijkingen met de daadwerkelijke situatie.

Een plattegrond tekenen voor gedetailleerde inzichten

In de 3D kopie kun je dus een zeer gedetailleerd beeld krijgen van de ruimte en haar mogelijkheden. In plaats van een plattegrond tekenen kun je nu een 1 op 1 kopie van je ruimte maken. Van stopcontacten tot plinten, ieder klein object in de ruimte wordt vastgelegd. Het ontwerpen van een plattegrond wordt op die manier makkelijker gemaakt dan ooit!

Een plattegrond tekenen geeft minder detail dan onze 3d plattegrond

Virtuele showcase

Het is tijdens het indelen van een ruimte natuurlijk makkelijk als je de ruimte meerdere malen kunt bekijken. In sommige gevallen, zoals bij een verbouwing, kun je niet altijd even binnenlopen. Dan is een virtuele showcase ideaal. Deze showcase gebruiken wij als basis voor de 3D plattegrond die we van een ruimte maken. Zo kun je virtueel teruggaan om te kijken waar de stopcontacten zitten of welke plint er nu eigenlijk vervangen moest worden.

Laat een 3D plattegrond tekenen

Zo’n 3D plattegrond laten tekenen is in korte tijd gedaan. Natuurlijk ligt het aan de grootte van de ruimte die je wilt laten vastleggen. Meestal zijn wij niet meer dan een dag(deel) bezig met de opname van de 3D scan + plattegrond. In de nabewerking zorgen wij ervoor dat u een eindproduct krijgt die meteen te gebruiken is. Binnen enkele dagen heeft u de plattegrond van ons ontvangen. Meer weten? Kijk op deze pagina voor meer informatie over de scans en maak en afspraak.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *