Binnenkijken bij Wikkelboats

Afgelopen week zijn we weer uitgenodigd bij een mooie B&B. Deze keer kregen mochten we binnenkijken bij een aantal Wikkelboats. Deze bijzondere groep B&B’s in Rotterdam biedt u de kans om te overnachten op een woonboot in de Maas. In dit artikel leest u meer over ons werk voor Wikkelboats.

Over Wikkelboats

Wikkelboats is een aanbieder van een aantal mooie B&B’s in Rotterdam en Den Bosch. Deze ‘Wikkelboats’ zijn unieke B&B’s die drijven op het water. Ons werk is gedaan op de locaties in Rotterdam, aan de Wijnhaven en Rijnhaven. In Rotterdam heeft Wikkelboat iets meer dan een handvol B&B’s beschikbaar die u een unieke overnachting kunnen bieden.

Overnachting in een Wikkelboat

U kunt een overnachting boeken in de Wijnhaven, in de buurt van het Centrum en de bekende winkelstraat Lijnbaan. De locatie Rijnhaven biedt u een overnachting in de buurt van het ‘Manhattan van Rotterdam’ en de Erasmusbrug. Beide locaties zijn goed bereikbaar met het ov en liggen niet ver van bezienswaardigheden zoals de Kubuswoningen, de Markthal en de Laurenskerk. Ook Rotterdam Centraal ligt voor beide locaties binnen 20 minuten met het ov, ideaal als je tijdens je verblijf ook andere steden wilt bezoeken.

Binnenkijken bij Wikkelboats kan met onze scan

Zo kunt u virtueel binnenkijken bij Wikkelboats

Met de vriendelijke eigenaar van Wikkelboat hadden we op maandag in de ochtend afgesproken. Hierbij hebben we scans gemaakt van drie verschillende Wikkelboats, ieder met een eigen unieke indeling. Eén van deze scans is ook bij ons te bekijken, zo kunt u een voorproefje krijgen van hoe een Wikkelboat eruit ziet. De overige scans zijn op de website van Wikkelboat zelf te bekijken. Hier kunt u natuurlijk ook meteen een overnachting boeken!

De meerwaarde van binnenkijken voor B&B’s

Er zijn verschillende redenen waarom B&B’s een scan laten maken van de beschikbare faciliteiten. Met onze techniek kun je gasten bovendien een virtueel voorproefje geven van je B&B. Zo krijgt een gast een goede eerste indruk van je faciliteiten wat kan helpen bij het maken van een keuze.

Het leuke aan onze digitale twins is dat wij gasten de mogelijkheid kunnen bieden om in de virtuele wereld meteen tot boeking over kunnen gaan. Door middel van tags kunnen gasten bijvoorbeeld naar de website van je B&B worden gestuurd, waar ze de kamer direct kunnen boeken.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *