Een woonboot virtueel bezoeken

Met onze techniek is veel mogelijk. Zo kunt u tegenwoordig ook een woonboot virtueel bezoeken. Woonboot/B&B ‘Wikkelboats’ uit Rotterdam is tegenwoordig ook virtueel te bezoeken en boeken. Deze unieke groep B&B’s aan de Wijnhaven is voorzien van een jacuzzi, zwembad en sauna. Op de website van Wikkelboats kunt u meer lezen over hun aanbod. Ook kunt u daar de B&B’s virtueel bekijken. In dit artikel leest u hoe u uw woonboot of huis kunt laten scannen, zodat anderen deze virtueel kunnen bezoeken.

Uw woonboot virtueel laten bezoeken

Het is mogelijk om uw eigen woonboot of huis virtueel te laten bezoeken. Wij maken namelijk ook scans van (bijzondere) woningen van particulieren. Op die manier kunnen andere mensen virtueel bij u binnenkijken, zonder dat ze bij u langs hoeven te komen.

Waarom zou ik mijn woonboot of huis virtueel laten bezoeken?

Er zijn verschillende redenen waarom u uw woonboot of huis kunt laten scannen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een ‘digitale twin’ te laten maken, omdat u familie heeft in het buitenland. Zo kan uw familie uw huis virtueel bekijken, als u bijvoorbeeld heeft verbouwd of net bent verhuisd. Zeker in deze tijd is het niet altijd mogelijk om langs te gaan bij familie, dus is dit virtuele alternatief een populaire oplossing.

Een andere reden om uw woonboot of huis te scannen is ter voorbereiding van een verbouwing. Onze scanners kunnen namelijk een (3D) plattegrond voor u ontwikkelen met 99% accurate afmetingen van de ruimte. Op die manier heeft u ten eerste een ‘before’, van voor de verbouwing. Ook heeft u een accurate 3D plattegrond tot uw beschikking voor de verbouwing. Om het af te maken kunt u na de verbouwing een tweede scan laten maken. U kunt dan de voor en na nog eens op uw computer bekijken.

U kunt deze woonboot/B&B virtueel bezoeken

Hoe kan ik mijn woonboot/huis laten scannen?

Wij komen met onze scanner bij u langs om uw woonruimte te scannen. Meestal zijn we hier niet meer dan een dagdeel mee bezig. Dit hangt natuurlijk ook af van de grootte van uw woonboot/huis. Voor de scan lopen we altijd eerst een rondje door het huis. Dit doen we om eventuele obstakels op voorhand te spotten. Hierna beginnen we met de scan, waarbij we de virtuele looproutes zorgvuldig kiezen. Dit doen we om u een overzichtelijke digitale twin te kunnen aanbieden.

Na de scan zijn we meestal twee à drie dagen bezig met de nabewerking. Hierbij kunnen we extra’s toevoegen zoals foto’s, video’s en tekst. Zo maken we de digitale twin extra interactief. U kunt zelf bepalen of u extra’s wilt toevoegen, dit kan ook later worden gedaan. Na twee dagen heeft u de eerste versie van uw virtuele woonruimte al in bezit. U kunt nu rusting achter uw laptop kruipen om uw huis overal ter wereld te bekijken.

U kunt trouwens zelf bepalen of u de scan openbaar wilt maken of wilt beveiligen met een wachtwoord. In samenspraak krijgt u van ons een uniek account om uw scan te (laten) bekijken door bijvoorbeeld familie en vrienden.

Waar kan ik een afspraak maken?

U kunt op onze website een afspraak voor een digitale twin maken. Bij vragen kunt u ons altijd bellen of mailen, dan helpen wij u graag. Het tarief van een woonruimte wordt bepaald aan de hand van kubieke meters. Dit bepalen we natuurlijk samen met u. Het tarief voor een B&B ligt anders dan een huis, dit kunt u zien op onze tariefpagina.

Wilt u eerst wat scans bekijken? Dat kan natuurlijk ook! Op deze pagina ziet u een aantal van onze gratis scans. Op de website van onze Duitse partner staan een aantal leuke scans van vooral musea en kerken, waarvan er een aantal gratis zijn.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *