Een 3D tour van een slaapkamer

Mijn hotelkamer virtueel bekijken, kan dat?

U bent op zoek naar een hotelsuite waar u kunt genieten van een welverdiende vakantie. Of misschien zoek u naar een hotelkamer om tijdens een zakenreis te verblijven. Dan is het natuurlijk prettig als u kunt zien hoe het hotel eruit ziet en wat voor kamers u kunt kiezen. Natuurlijk kunt u alle foto’s op de website naspeuren, maar dat kost tijd en geeft vaak niet het ideale totaalplaatje. Daar hebben wij een oplossing op gevonden: u kunt uw hotelkamer virtueel bekijken.

Hotel online bekijken bij het Van der Valk hotel

Het Van der Valk hotel in Antwerpen was ons eerste hotel-gerelateerde project en we zijn erg tevreden met het resultaat. Het is vanaf nu mogelijk om bij het hotel de hotelkamers virtueel te bekijken. Daarnaast kunt u de hotelkamer virtueel boeken, terwijl u de hotelkamer nog virtueel aan het bekijken bent! Ook is het bij het Van Der Valk hotel in Antwerpen mogelijk om de overige faciliteiten virtueel te bekijken. Naast het virtueel bekijken van de hotelsuite kunt u bijvoorbeeld ook een kijkje nemen in het zwembad. Zo weet u al wat u kunt verwachten voordat u daadwerkelijk in het hotel bent!

Waar kunt u uw hotelkamer virtueel bekijken?

Wij hebben gemerkt dat het virtueel bekijken van hotelkamers een trend aan het worden is. Voornamelijk bed & breakfasts zijn al bekend met deze trend, maar ook hotels willen hun gasten de mogelijkheid geven om de hotelkamer virtueel te bekijken. Op dit moment maken veel hotels gebruik van 360 graden beelden, maar de kwaliteit van deze beelden was niet goed. Met een 3D scan kunt u beelden verwachten van hoge kwaliteit, waardoor een virtueel hotel maken echt iets toevoegt aan uw oriëntatieproces. Wij verwachten dat het Van der Valk hotel in Antwerpen niet de enige zal zijn die deze techniek gaat toepassen. Via onze website kunt u nog een aantal voorbeelden van scans bekijken uit andere sectoren zoals musea en kantoorpanden.

hotelkamer virtueel bekijken met een scan

Hoe kunt u uw hotelkamer virtueel boeken?

Voorlopig is ons werk bij het Van der Valk hotel in Antwerpen een mooie voorbode voor de hotelketens, maar nog belangrijker, voor de gasten. Het wordt op deze manier namelijk erg makkelijk gemaakt om te zien of een hotel voldoet aan de verwachtingen. Zo kunnen bijvoorbeeld gasten die een romantisch weekend weg willen de hotelsuite virtueel bekijken en meteen boeken. Of zo kan de zakenvrouw haar hotelkamer virtueel bekijken om te kijken of er in het restaurant ruimte is om te werken. Daarna kan ze de hotelkamer virtueel boeken om tijd te besparen. De kamers kunt u virtueel boeken in de gescande omgeving. Er is met speciale tags aangegeven wat de kamer kost en hoe u deze kunt reserveren. Ook is het mogelijk om te zien of er voor die specifieke data nog een hotelkamer beschikbaar is.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *