Hoe wij uw ruimte scannen

De scans van Binnen Bij Mij zorgen ervoor dat uw (woon)ruimte wordt voorzien van een virtuele kopie. Wij komen bij u langs om te scannen en zorgen ervoor dat u het resultaat binnen een week kunt bekijken.

3D scannen in full HD

Onze 3D scans zijn in HD resolutie te bekijken, u kunt zelfs een VR bril gebruiken. Onze scanner maakt de ruimtes aan de hand van een pixelwolk. Deze wolk neemt precies waar hoe een ruimte is ingedeeld, zodat alle beelden naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor zorgen we ervoor dat de kopie van uw ruimte in de hoogst mogelijke kwaliteit te bekijken is.

Elke ruimte is te scannen

Wij kunnen iedere ruimte scannen, al is daar soms wel wat creativiteit voor nodig. Plekken die lastig te bereiken zijn gelden als een uitdaging, maar wij gaan die graag aan. Neem bijvoorbeeld een kijkje in deze molen. Door de smalle, steile trappen was het lastig om de scanner gebalanceerd neer te zetten. Door creatief om te gaan met de ruimte en de spullen om ons heen hebben we toch alles kunnen scannen. Bekijk deze video om te zien hoe we dat hebben gedaan.

Een hoge kwaliteit 3D scanner voor een topresultaat

Voor een goed eindresultaat is een scanner van hoge kwaliteit ook erg belangrijk. Onze professionele scanner kan binnen enkele seconden een scanpunt maken. Tussen de scanpunten houden we een aantal meter, zodat het later prettig is om door de ruimte heen te lopen. In de nabewerking kunnen we extra content toevoegen zoals foto’s, video’s en geluidsopnames. Op die manier kunnen wij van uw ruimte een interactief eindresultaat maken.

Onze service

Wilt u een ruimte laten scannen? Wij plannen samen met u een geschikt moment in om de scan te maken. Meestal hebben we niet meer dan één dag nodig om te scannen. De eerste versie van de nabewerking duurt meestal niet meer dan een aantal dagen. De eerste versie van het product heeft u binnen een week. Wij staan open voor toffe nieuwe ideeën, dus laat ons vooral weten wat wij voor u kunnen betekenen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *