Hoe wij met onze 3D scanner Nederland willen innoveren.

Innovatie is in onze tijd erg belangrijk, steeds meer grote en kleine bedrijven houden zich bezig met dit fenomeen. Dat wekte bij ons de volgende vraag op: Hoe kunnen wij onze 3D scanner inzetten om Nederland te helpen innoveren? Vanuit een commerciële achtergrond en met een passie voor het conceptontwikkeling zijn we van start gegaan met Binnen Bij Mij.

Uiteraard is 3D al een tijdje niet meer weg te denken in onze maatschappij. Toch denken wij een concept te hebben waar we mee kunnen vernieuwen. 3D scanning inzetten om kijkers een nieuw soort kennismaking te geven met een bedrijf, hotel of museum. Onze techniek biedt dit. Wij geven bedrijven en klanten de mogelijkheid om aan de hand van een ‘digitale twin‘ nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Een 3D scanner bij jou thuis

Naast bedrijven bieden wij de mensen thuis ook de mogelijkheid om 3D scanning te ontdekken. De 3D scanner kun je ook inzetten om bijvoorbeeld specifieke ruimtes in je huis te scannen. Deze scans kun je dan zelf bekijken en bijvoorbeeld aan vrienden/familie sturen die niet langs kunnen komen. Ook kun je de 3D scanner inzetten om je huis op te meten. Zo kun je een plattegrond/tekening maken voor en na een verbouwing bijvoorbeeld.

De 3D scanner wordt ook veel gebruikt door mensen die hun huis willen verkopen. We werken met makelaars en stylisten en zij zorgen dat een huis zo mooi mogelijk wordt aangeboden. Verkoop je je huis zelf? Geen probleem. Wij werken ook samen met particuliere verkopers.

Een 3D scanner versterkt je positie als makelaar

3D scanning van jouw onderneming

Zoals ik al heb benoemd, onze 3D scanning techniek gebruiken we in verschillende sectoren. Wij hebben onze focus dus ook erg breed gemaakt. Hotels, restaurants, musea, scholen, industrie of vastgoed, het komt bij ons allemaal langs. Wij gebruiken onze techniek in de eerste plaats als showcase. Dit houdt in dat we een virtuele kopie maken waar mensen een eerste indruk krijgen van een ruimte.

Daarnaast kunnen we met de 3D scanner toffe interactieve content maken voor je bedrijf. Denk hierbij aan een interactieve training of cursus. Of laat een rondleiding door je gebouw maken. Dankzij de extra content die we kunnen toevoegen in het product leveren we een uniek concept aan jouw bedrijf. Onderscheid jezelf met mooie content waar klanten en gasten versteld van staan!

Een 3D scanner gebruiken ter ondersteuning van je concept

Digitale steden

Nieuwe ideeën voor wijken van een stad kun je vaak aan de hand van beeldmateriaal bekijken. Bewoners krijgen een goed beeld van een project aan de hand van foto’s, video’s en tekeningen. Voor een gemeente een fijne manier om een nieuw project aan de man te brengen. Onze digitale twin past daar perfect in. We scannen bijvoorbeeld de ruimte waar een nieuw concept wordt toegepast. Je kunt een interactieve presentatie houden voor de bewoners van een stad of een heel plan in 3D ontwikkelen.

Op onze website kun je meer informatie vinden over de digitale twin. Ook kun je contact opnemen om meer informatie te krijgen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *